Slogan Ans en Lian Catering
alle mogelijkheden in onze cateringbrochure Ans en Lian, grondleggers van Ans en Lian catering leveringsvoorwaarden van Ans en Lian catering neem contact op met Ans en Lian catering
Foto links Ans en Lian Catering

Het ontstaan van Ans en Lian Catering

Zowel Ans als Lian zijn in het bezit van een rijke horeca-ervaring. Voordat ze jaren geleden samen begonnen met Ans & Lian Catering, waren beiden, zoals je dat noemt, al echte 'horecadieren'. Ans was werkzaam in de zorg, maar kwam in 1989 in een instellingskeuken werken. Ongeveer 10 jaar is dat werk gecombineerd met vele werkzaamheden in horeca en catering. In eerste instantie in de bediening, maar later ook als kok in een partyrestaurant. Lian heeft vanuit haar horeca-opleiding op diverse plekken ervaring opgedaan en kwam op een bepaald moment in dezelfde instellingskeuken werken. Ook Lian heeft dit werk jarenlang gecombineerd met horeca- en cateringwerkzaamheden.

Ans en Lian waren collega's, maar er was meer dan dat. De klik was er meteen, beiden gaan alleen voor het beste! In 2000 besluiten ze dan ook vanuit de gezamenlijke ambachtelijke filosofie over hoe eten hoort te smaken, een ambachtelijk cateringbedrijf te beginnen: Ans & Lian Catering is een feit!

Ans en Lian Catering

Nog steeds combineren beiden hun werkzaamheden voor Ans & Lian Catering met andere werkzaamheden. Ans als secretarieel medewerker in een congregatie en Lian als beheerder (samen met haar man Peter) van Trefcentrum Aldenghoor.

De ambachtelijke visie staat nog steeds als een huis! Vanuit deze filosofie wordt het eten met uitsluitend verse ingrediënten bereid en geloven Ans & Lian heilig in de volle en rijke smaak die ze hun gerechten meegeven. Maar bovenal zijn ze beiden nog steeds volop betrokken bij de bereiding van ieder gerecht. Met recht kunnen we stellen: Ans & Lian zijn binnen Ans & Lian Catering het belangrijkste ingrediënt! Laat u verrassen door Ans & Lian Catering en download hier de cateringbrochure.